Al sinds 1965 maken we mensen blij met hun interieur

Na de HAVO ging ik mijn vader in de winkel helpen. Oorspronkelijk zou het een zomervakantiebaantje zijn. Dat liep dus anders.
In de avonduren heb ik alle opleidingen die je maar voor het vak kan bedenken gedaan. Mijn vader zei altijd: “leer wat je moet leren, want dan ben jij diegene die het laatste lacht”. Dit komt uit Kleine jongen van André Hazes senior. We zijn met zijn muziek opgegroeid. Er zitten veel wijze lessen in die ik nog dagelijks toepas.
Mijn leukste opdracht? Voor een Rietveld huis mocht ik voor alle vertrekken een interieurplan maken. De klant heeft alles uitgevoerd zoals ik het had bedacht. Zó gaaf!

Eigenaresse & interieurstyliste

Ik ben opgegroeid in Zoetermeer. Het was gebruikelijk dat je na de LTS bij Brinkers of Nutricia ging werken.
Monique ontmoette ik in de uitgaanscene. Ik was meteen verkocht! Haar vader heeft mij overgehaald stoffeerder te worden. Daarna ging ik bij Stork in de verkoop/planning en inkoop.
Ik ben een beetje een brombeer, maar wel een aardige en positieve brombeer. Ik hou van organiseren en plannen. En van mensen.
Tot op heden woon en werk ik met Monique en Bas. Nog steeds met veel plezier! Samen hebben we heel veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Mensen blij maken is het mooiste dat er is!

Mede-eigenaar / stoffeerder

Meneer Stork was mijn opa. Ik ben tussen de tapijtrollen opgegroeid. Vanaf mijn zesde liep ik al hele dagen met de stoffeerders mee. Vuil opruimen, dingen aangeven en daarvoor een klein zakcentje krijgen.
Op mijn zestiende ben ik het vak gaan leren en met uitstapjes naar andere beroepen toch telkens weer bij het stofferen teruggekomen.
Ik vind het leuk om nieuwe projecten aan te gaan, over nieuwe vloersoorten te leren en te experimenteren met technieken en materialen. Lekker vernieuwend bezig zijn.
Maar ik ben wél echt een pietje precies. Ik heb eens een oude trap gerenoveerd met trappanelen. Hij was weer als nieuw. Ik blij, klant blij!

Stoffeerder

Sinds 2004 doe ik de administratie van Stork. Ik ben graag aan het werk, of dat nu op kantoor is of in mijn eigen tuin.
Het kan mij niet druk genoeg zijn. Toen de kinderen nog klein waren en ik de zorg voor hen met mijn werk en het huishouden moest combineren, genoot ik van de hectiek. Ik moest dan ook echt even wennen toen één van onze kinderen het huis uit ging. Gelukkig heb ik gezellige collega’s!
Een mooi moment bij Stork was toen ik een klant die te veel betaald had, terug mocht betalen. Die klant was natuurlijk erg blij!

Administratief medewerkster

Ik zeg niet veel, maar werk des te harder. Ik heb veel verantwoordelijkheidsgevoel en leg mijn hele ziel en zaligheid in mijn werk. Geen woorden maar daden, zeg ik altijd.
Ik ben van bouwjaar 1950. Als jonge jongen heb ik de LTS gedaan, specialisatie meubelmaker middenstand. In 1994 ben ik als woningstoffeerder bij Stork aan de slag gegaan.
Ik geniet van de gezellige sfeer binnen ons team. We werken prettig samen en hebben plezier met elkaar. Betere collega’s kan ik me niet wensen. Dat pensioen kan wel wachten.
Of klanten mij wel eens een compliment geven? Jazeker. Meer weten? Neem contact op met de directie!

Stoffeerder

Nadat ik op het Hout- en meubileringscollege de opleiding Verkoop adviseur wonen had afgerond had ik maar één doel, doorstromen naar niveau 4 om interieur adviseur te worden. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij Stork interieurspecialist en wat was dit toch leuk, zo leuk dat ik in mijn laatste jaar nog een keer kwam aanwaaien en weer heb mogen genieten van de stage. Na Het Hout en meubileringscollege heb ik nog een HBO studie Architectuur- en interieur ontwerp gevolgd en afgerond. Tijdens deze studie kreeg ik ineens een telefoontje van Monique en Leon of ik in de winkel wilde komen werken. Natuurlijk wilde ik in de winkel werken en in september 2021 was het dan eindelijk zo ver! Als ik aan het werk ben, kan ik mijn creativiteit kwijt en haal ik veel inspiratie uit de producten die wij verkopen. Hierdoor kan ik samen met Monique mooie interieurplannen maken, zowel met de hand als digitaal. Al heeft tekenen met de hand nog steeds mijn voorkeur!

Interieurspecialist

Tekst

Functie

Soliciteren?

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur een e-mail naar info@storkinterieurspecialist.nl

Over het bedrijf

Al sinds 1965 maken we mensen blij met hun interieur. We stofferen, confectioneren en decoreren woonhuizen, appartementen en bedrijfspanden. Dat doen we met een team van ervaren vakmensen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Niet voor niets is ons familiebedrijf al jarenlang een begrip in Zoetermeer en omstreken.

We komen bij je thuis!

Ons werkgebied omvat alle woonkernen in een straal van 30 kilometer rond Zoetermeer: zo werken we o.a. in Den Haag, Delft, Rotterdam en omliggende plaatsen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden, Wassenaar, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.

Twijfel je of we ook in jouw woonplaats komen? Geef even een belletje!

Al sinds 1965 helpen wij mensen met de metamorfose van hun woning.

In 1965 begint de dan nog jonge Herman Stork met het bedrijf.

Familie

Belangrijk was hard werken, plezier maken en af en toe buiten de lijntjes kleuren.

Oprechtheid, humor, familie en vakmanschap stonden hoog in het vaandel. Ook toen het bedrijf steeds beter begon te lopen vond Herman Stork het belangrijk om te delen met zijn familie, waar zijn werknemers toebehoorden, want ‘met zijn allen maken wij dit waar’.

Eigenschappen voor dit familiebedrijf zijn daarom nog steeds vakmanschap, geven en samen mooie herinneringen opbouwen. Wij maken niet alleen een thuis voor anderen, maar willen ook dat dit bedrijf als thuiskomen voelt.