Interieurontwerp op maat

Jouw wensen staan centraal. Bij Stork Interieurspecialist luisteren we naar jóuw wensen.

Met ons advies helpen we je naar een eindresultaat dat niet alleen persoonlijk is, maar ook volledig is afgestemd op jouw woonwensen en behoeften. Het kan zijn dat je een huiselijkere sfeer voor de woonkamer wilt of dat het hele huis meer een eenheid moet vormen. Of zoek je wellicht een professionele uitstraling voor jouw winkel, kantoor of restaurant: wij zorgen ervoor dat alle elementen van het interieur op elkaar aansluiten en een harmonieus geheel met elkaar vormen.

Breed aanbod

Waar je ook naar op zoek bent, of dat nou vloerbedekking, behang, gordijnen, laminaat of verf is: bij Stork Interieurspecialist vind je alles op woongebied wat je nodig hebt. We verkopen bekende merken zoals o.a. Luxaflex, QuickStep, Interfloor, Coretec en Eijfinger. Doordat ons aanbod zo breed is, kun je ook als je budget wat kleiner is prima bij ons terecht. Wij luisteren naar je, denken mee, maken desgewenst een plan en we beschikken over alle professionals voor het leggen van vloeren, het installeren van zonwering, het ophangen van gordijnen en ga zo maar door. Wij ontzorgen je letterlijk van A tot Z als je er zelf niet uitkomt of er geen tijd voor hebt.

Een interieurplan bestaat uit de volgende stappen

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intake gesprek

Stap 3

Moodboard

Stap 4

Interieurplan

Stap 5

Uitvoering

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Persoonlijk advies van onze interieurontwerpster

Je niet thuis voelen in je eigen huis kost energie. Iedere dag erger je je aan het interieur dat jaren geleden zo’n goed idee leek. Misschien neem je je al maanden voor je huis te restylen, maar kom je er steeds niet aan toe. Of je verhuist naar een nieuwe woning en je wilt het in één keer goed aanpakken. Daar komt uiteraard heel veel bij kijken.

Hoe zou het zijn als iemand je het denk- en uitzoekwerk uit handen neemt? Laat je bijstaan door onze interieurontwerpster die actief met je meedenkt. Monique Wondergem-Stork, onze specialist op dit gebied, maakt desgewenst interieuradvies op maat én neemt de uitvoering onder haar hoede. Laat je huis over aan vakmensen aan wie je de inrichting van je huis met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Kleur en stijl advies

Interieur inspiratie opdoen

Moodboard

Om je een goed kleur- en stijladvies te kunnen geven heeft Monique informatie nodig. Alles moet immers bij elkaar passen, én bij jou! Daarom wil Monique weten wat jouw lievelingskleuren zijn, en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde interieurstijl.

Wat ook heel goed werkt, is een moodboard. Een moodboard is een collage. Een verzameling foto’s, afbeeldingen en stukjes materiaal die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een kamer wilt neerzetten. Monique neemt materiaal mee naar het intakegesprek. Dat gebruik jij om je moodboard te maken.  

Zo’n 6 weken nadat Monique jouw moodboard heeft ontvangen, is je interieurontwerp klaar. Je ontvangt het interieurplan mooi gebundeld op A3 formaat, zodat je alle informatie bij elkaar hebt. Kleuren, stijlen, meubels, behang, schilderwerk, accessoires en kleuraccenten – alles vind je erin terug. Zo behoedt het interieurontwerp je voor miskopen.

Meubelplan

Een plattegrond van je woning is onmisbaar als je een interieurplan laat maken. Als je je interieur laat ontwerpen, horen daar immers ook meubels bij. Welke meubels mogen blijven en welke wil je vervangen? Komen er extra meubels bij?

Op de plattegrond staan ook de afmetingen van de ruimte, waar de deuren en ramen zitten, naar welke kant ze opengaan, etc.

Deze gegevens bepalen voor een deel de indeling van je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Vandaar dat een plattegrond essentieel is voor het maken van een functioneel meubelplan.

Inrichting meubels

TEVREDEN KLANT

“Monique, dank voor jouw aandacht, tijd en advies. Wat fijn om met jou te mogen samenwerken. Je hebt oog voor nuances. De kleuren hadden we bij benadering, maar jij bent in staat geweest om deze op elkaar af te stemmen in een verfijndere vorm. “

Kosten interieuradvies

Voor €550,- per vertrek maakt Monique een mooi en verzorgd interieurplan dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en jouw woonsituatie.

Wil je een interieurplan voor meerdere kamers? Dat kan! De prijs hangt dan af van de aard en grootte van de ruimtes.

Meer informatie is één telefoontje van je vandaan!

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur