Je wilt vloerbedekking laten leggen

Je twijfelt wat je op je vloer wilt: laminaat, tapijt, vinyl, PVC, linoleum, parket … en wat zijn de mogelijkheden als je een duurzame vloer wilt?

Laat deze klus maar aan ons over!

Je komt er niet uit. Daarom ben je op zoek naar een vloerenspecialist die jou kan helpen een keuze te maken. Zodat je een vloer krijgt waar je jaren later nog steeds blij mee bent.

We laten je de verschillende vloeren en mogelijkheden zien, geven je advies en helpen je kiezen. En we komen bij je thuis om te meten en de vloer te leggen.

Elk type trapbekleding heeft specifieke eigenschappen. Wat voor jouw trap geschikt is, hangt af van je smaak en je woonsituatie. Lees gauw verder en laat je inspireren!

Tapijt

Zacht en comfortabel

Tapijt geeft je dat echte thuisgevoel. Het is lekker warm aan je voeten en geluidsabsorberend. Er zijn allerlei soorten tapijt: hoogpolig, velours, bouclé, vintagelook … Of wat dacht je van marmerlook of betonlook?

Welk tapijt je ook kiest, we komen het graag voor je leggen. Ook voor projecten in kantoor- en bedrijfspanden is tapijt een goede keus.

STORK Vloerbedekking PVC

PVC vloeren

Voor elk design

PVC vloeren zijn leverbaar in “plak” en “click” uitvoering. Beide varianten leggen we natuurlijk graag voor je.

Kies je voor rechte banen, of ga je voor een visgraatpatroon?

We verkopen verschillende soorten PVC vloeren: houtlook, betonlook, plavuizenlook en marmerdessin. PVC is kunststof, dus waterbestendig.

En wist je dat PVC vloeren heel geschikt zijn voor vloerverwarming?

Vinyl vloer

Onderhoudsvriendelijk 

Een vloer van vinyl is verend, voetwarm, onderhoudsarm en geluiddempend. Novilon, een vinylmerk van Forbo, is een bekend voorbeeld.

Wij verkopen alle soorten Novilon, ook die uit de vt wonen collectie. Novilon is verkrijgbaar in banen van 2, 3 en 4 meter breed. Kamerbreed dus.

Laat het leggen van je vinyl vloer gerust aan ons over.

STORK Vloerbedekking vinyl
STORK Vloerbedekking marmoleum winkelpand

Linoleum vloer

Natuurlijk en duurzaam

Marmoleum is de merknaam van het linoleum van Forbo. Marmoleum is CO2 -neutraal. Een marmoleum vloer is dus écht duurzaam.

Met marmoleum kun je veel verschillende effecten creëren. Het is in allerlei kleuren en dessins leverbaar. Je kunt een marmoleum vloer helemaal aan jouw smaak en interieur aanpassen.

Wij regelen het leggen van je vloer voor je.

Parket vloer

Authentieke houten vloer

Een houten vloer is natuurlijk en tijdloos. Daarbij heeft parket een warme uitstraling. Niets is zo authentiek als echt hout!

Parket is leverbaar in verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Verder bestaat er massief parket en lamelparket.

We adviseren je wat voor jou het beste is en komen het parket bij je leggen.

Laminaat vloer

Sterk en bijna echt 

Laminaat is niet alleen sterk, maar heeft dankzij een HydroSeal coating ook nog eens een waterdicht oppervlak. Er zijn verschillende soorten en kleuren laminaat.

De houtlook ken je natuurlijk, maar wist je dat er ook laminaat met betonlook is?

Laminaat is verkrijgbaar met en zonder v-groef. Laminaat met v-groef lijkt meer op echt hout.

Twijfel je welk laminaat het best bij je past? We helpen je kiezen. Wil je de laminaat vloer laten leggen? Geen probleem!

Vloerkleden

Warme sfeermakers

Een vloerkleed is geluiddempend en voelt zacht en warm aan. En het zorgt voor extra sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Een vloerkleed van wol is ideaal als je van natuurlijke materialen houdt.

We maken vloerkleden op maat. Met ronde of zelfs organische vormen geef je je woon- of slaapkamer een uniek creatief accent. Welke vorm kies jij?

stork vloerbedekking vloerkleed

Zelf zien en zelf voelen werkt het beste! 

In onze winkel in Zoetermeer kun je alle soorten materialen en kleuren met eigen ogen bekijken. We zijn benieuwd naar jouw wensen en beantwoorden meteen al je vragen.

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur