Wij geven interieuradvies aan huis!

Geen tijd? Geen probleem! Heb je geen tijd om naar onze winkel te komen, dan komt onze winkel naar jou.

Zoek je mooie gordijnen, binnenzonwering of misschien wil je gesorteerde stalen meenemen om te kijken welke vloerbedekking of pvc vloer het beste bij je interieur past. Maar ja, dat kost tijd! Daarom bieden we een kosteloze service aan door op afspraak wat stalen naar je toe te brengen. Bel of vul onderstaand formulier in, dan komen wij binnenkort bij je langs.

Wat nemen wij zoal mee?

Wanneer we bij jou thuis komen dan nemen we verschillende tools en materialen mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, afhankelijk van wat jouw hulpvraag is. Dat kunnen bijvoorbeeld kleurstalen zijn, zodat we samen met jou kijken naar de kleuren die het beste bij jouw smaak en stijl passen. Maar het kan ook gaan om voorbeelden van materialen zoals stoffen, vloeren en behang, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden en texturen die er beschikbaar zijn.

Stork interieuradvies aan huis

Interieuradvies bij jouw thuis bestaat uit de volgende stappen

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Interieuradvies

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Uitvoering

Interieurservice

Veel mensen weten niet dat wij deze service bieden, terwijl we het al heel lang doen. Bel of mail om aan te geven wat we bij je langs kunnen brengen. Stuur desgewenst een foto mee van de kamer waar het om gaat. Geef ook aan waar de voorkeur naar uitgaat: effen materialen of juist met een print of een bewerking. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren zoeken we geschikte stalen uit en brengen ze bij je langs. Waar we klanten normaal in de winkel helpen bij het keuzeproces, doen we dus ook gewoon bij je thuis! Natuurlijk komen we de meegebrachte materialen op een later moment weer ophalen. Zo makkelijk kan het dus zijn.

Kleur en stijl advies

TEVREDEN KLANT

“Monique, dank voor jouw aandacht, tijd en advies. Wat fijn om met jou te mogen samenwerken. Je hebt oog voor nuances. De kleuren hadden we bij benadering, maar jij bent in staat geweest om deze op elkaar af te stemmen in een verfijndere vorm. “

Maak een afspraak voor onze gratis interieurservice

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Ik wil graag thuis interieuradvies over: