Je wilt je trap bekleden

Als je je trap wilt bekleden heb je de keuze uit veel verschillende materialen: tapijt, laminaat, sisal, PVC, vinyl, marmoleum, en ga zo maar door.

Trap stofferen. Hoe pak je het aan?

Opnieuw, of misschien wel voor ’t eerst. Je weet dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Maar welk soort vloerbedekking is voor jouw trap nu het meest geschikt? En hoe werkt dat met een open trap?

Geen zorgen, we helpen je graag verder. Onder het genot van een vers kopje koffie kun je bij ons allerlei soorten trapbekleding bekijken. We denken met je mee en adviseren je welke vloerbedekking voor jouw huis het meest geschikt is. En natuurlijk komen we je trap opmeten en bekleden.

Elk type trapbekleding heeft specifieke eigenschappen. Wat voor jouw trap geschikt is, hangt af van je smaak en je woonsituatie. Lees gauw verder en laat je inspireren!

Tapijt als trapbekleding

Lekker zacht en warm

Tapijt op de trap blijft populair. Dankzij het ondertapijt voelt het  zacht en warm aan, en is het geluiddempend. Je kunt ervoor kiezen om de zijkant van je trap ook met tapijt te bekleden.

Sisal trapbekleding

Sisal is een natuurlijk materiaal. Het combineert mooi met andere natuurlijke materialen zoals hout. Sisal is geluiddempend en onverwoestbaar.

stork trapbekleding tapijt op trap

Harde trapbekleding

Oude trap weggewerkt

Harde trapbekleding is ideaal als je huisdieren hebt of als je de trap makkelijk wil schoon houden. Nat kunnen schoonmaken is ook wel zo prettig voor mensen met astma of een huisstofallergie. Onze winkel biedt een ruime keus aan kleuren en materialen voor traprenovatie. Al deze vloeren worden geplaatst met een strip aan de voorzijde in zwart, zilver, brons en edelstaal.

PVC trapbekleding

Geef je trap een nieuwe look met PVC. PVC is duurzaam, kras- en vochtbestendig.  Net als vinyl en laminaat kun je PVC nat afnemen. PVC trapbekleding is beschikbaar in betonlook, marmerlook en houtlook.

Vinyl op de trap

Vinyl is een vorm van PVC. Vinyl voelt zachter en warmer aan dan PVC. Het is wel minder sterk dan PVC. Benieuwd naar de vele patronen en kleuren? Kom naar de winkel om alles te zien.

Trap met laminaat

Als je laminaat in de hal hebt liggen, past een trap met laminaat daar mooi bij. De keuze aan laminaat is enorm, dus je vindt altijd iets dat past.

Marmoleum trapbekleding

Marmoleum is een bijzondere vloer voor op je trap: super slijtvast en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Vind je duurzaam wonen belangrijk? Marmoleum is een CO2 neutrale vloer.

Traplopers

Stijlvol en klassiek

Een traploper is en blijft een stijlvolle trapbekleding. Traplopers zijn er in allerlei soorten: effen, met een patroon, of van sisal. Sisal is een natuurlijk materiaal. Een traploper van sisal is geluiddempend en onverwoestbaar.

Traploper met roede

Een traploper kun je met of zonder roede leggen. Een traploper met roede geeft een klassieke uitstraling aan je trap. Je kunt kiezen uit verschillende traproeden.

Traprenovatie

Van oud naar nieuw

Traprenovatie geeft jouw trap een tweede leven.

Is jouw trap aan nieuwe bekleding toe? Dan is het tijd om je trap te renoveren. Is een traprenovatie met tapijt iets voor jou, of ga je voor een betonlook?

Er zijn zóveel mogelijkheden. Bezoek onze winkel om ze te ontdekken!

Een traprenovatie komt tegenwoordig steeds meer voor. We gebruiken dan overzettreden, ook wel trappanelen genoemd. Daarmee is een versleten trap zo weggewerkt.

De trappanelen zijn gemaakt van MDF, bekleed met PVC en hebben een onzichtbare antislip laag. Stootborden in een andere kleur geven een speels effect.

De overzettreden zijn beschikbaar in donkergrijs, lichtgrijs en houtprint. Een trap met betonlook geeft je hal een strakke, moderne uitstraling.

Zelf zien en zelf voelen werkt het beste! 

In onze winkel in Zoetermeer kun je alle soorten materialen en kleuren met eigen ogen bekijken. We zijn benieuwd naar jouw wensen en beantwoorden meteen al je vragen.

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur