Interieuradvies

Met ons advies helpen we je naar een eindresultaat dat niet alleen persoonlijk is, maar ook volledig is afgestemd op jouw behoeften. Het kan zijn dat je een huiselijkere sfeer voor de woonkamer wilt of zoek je wellicht een professionele uitstraling voor jouw winkel, kantoor of restaurant.

Wij zorgen ervoor dat alle elementen van het interieur op elkaar aansluiten en een harmonieus geheel met elkaar vormen.

Al sinds 1965 helpen wij mensen met de metamorfose van hun woning en bedrijf.

Interieurwinkel Stork

We hebben alles in huis wat je nodig hebt om je woning te restylen. Of je nu op zoek bent naar vloerbedekking, behang, gordijnen, laminaat of verf – je vindt het in onze winkel.

Onze uitgebreide collectie bevat een breed aanbod van producten op het gebied van raambekleding, binnenzonwering, vloerbekleding, trapbekleding of muurbekleding. Bij ons vind je altijd wat je zoekt.

We verkopen bekende merken zoals Luxaflex, QuickStep, Interfloor en Eijfinger, maar ook als je budget wat kleiner is kun je prima bij ons terecht.

Onze interieurontwerper geeft je persoonlijk advies

Je niet thuis voelen in je eigen huis kost energie. Iedere dag erger je je aan het interieur dat jaren geleden zo’n goed idee leek. Je neemt je al maanden voor je huis te restylen, maar je komt er steeds niet aan toe.

Hoe zou het zijn als iemand je het denk- en uitzoekwerk uit handen neemt? Iemand met verstand van interieurontwerp die actief met je meedenkt? Een specialist die jou een interieuradvies op maat geeft én voor de uitvoering zorgt? Vakmensen aan wie je de inrichting van je huis met een gerust hart kunt overlaten?

stork interieuradvies monique

Wij helpen je ontdekken wat bij je past!