Op naar je nieuwe interieur

Je wilt je woonkamer inrichten. Je bent al in allerlei winkels geweest en ook online heb je uitgebreid rondgekeken. Je weet dat de keuze aan vloerbedekking, raamdecoratie, woonaccessoires en muurbekleding enorm is. Maar welke interieurstijl past nou écht bij jou?

Interieurontwerp op maat

Hoe zou je het vinden als er iemand met je meekijkt? Iemand die de tijd voor je neemt en je wegwijs maakt in het doolhof van mogelijkheden. Die weet wat de interieurtrends zijn en verstand van kleuren, stijlen en materialen heeft. Iemand die jou stap voor stap de juiste keuzes helpt te maken.

Zo iemand vind je bij Stork Interieurspecialist in Zoetermeer. Gediplomeerd interieurstyliste en kleuradviseuse Monique Wondergem-Stork heeft al talloze klanten blij gemaakt met een interieuradvies op maat.

Monique heeft o.a. op de vt wonen beurs gestaan en is lid van Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp. Als je het zelf even niet meer weet, helpt zij je ontdekken wat bij je past. Kom gerust eens kennismaken in onze interieurwinkel. De koffie staat klaar!

Een interieurplan bestaat uit de volgende stappen

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Intake gesprek

Stap 3

Moodboard

Stap 4

Interieurplan

Stap 5

Uitvoering

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Intakegesprek

Monique komt graag bij je op bezoek voor een intakegesprek. Het gesprek kan bij jou thuis of op je werkplek plaatsvinden. Het is namelijk handig als Monique de ruimte kan zien waarvoor je haar advies wilt inwinnen.

Maar als je ergens anders wilt afspreken, kan dat natuurlijk ook. Is je huis of appartement nog in aanbouw? Dan spreken jullie af in de winkel in Zoetermeer.

Kleur en stijl advies

Interieur inspiratie opdoen

Moodboard

Om je een goed kleur- en stijladvies te kunnen geven heeft Monique informatie nodig. Alles moet immers bij elkaar passen, én bij jou! Daarom wil Monique weten wat jouw lievelingskleuren zijn, en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde interieurstijl.

Wat ook heel goed werkt, is een moodboard. Een moodboard is een collage. Een verzameling foto’s, afbeeldingen en stukjes materiaal die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een kamer wilt neerzetten. Monique neemt materiaal mee naar het intakegesprek. Dat gebruik jij om je moodboard te maken.  

Zo’n 6 weken nadat Monique jouw moodboard heeft ontvangen, is je interieurontwerp klaar. Je ontvangt het interieurplan mooi gebundeld op A3 formaat, zodat je alle informatie bij elkaar hebt. Kleuren, stijlen, meubels, behang, schilderwerk, accessoires en kleuraccenten – alles vind je erin terug. Zo behoedt het interieurontwerp je voor miskopen.

Meubelplan

Een plattegrond van je woning is onmisbaar als je een interieurplan laat maken. Als je je interieur laat ontwerpen, horen daar immers ook meubels bij. Welke meubels mogen blijven en welke wil je vervangen? Komen er extra meubels bij?

Op de plattegrond staan ook de afmetingen van de ruimte, waar de deuren en ramen zitten, naar welke kant ze opengaan, etc.

Deze gegevens bepalen voor een deel de indeling van je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Vandaar dat een plattegrond essentieel is voor het maken van een functioneel meubelplan.

Inrichting meubels

TEVREDEN KLANT

“Monique, dank voor jouw aandacht, tijd en advies. Wat fijn om met jou te mogen samenwerken. Je hebt oog voor nuances. De kleuren hadden we bij benadering, maar jij bent in staat geweest om deze op elkaar af te stemmen in een verfijndere vorm. “

Kosten interieuradvies

Voor €525,00 per vertrek maakt Monique een mooi en verzorgd interieurplan dat helemaal is afgestemd op jouw wensen en jouw woonsituatie.

Wil je een interieurplan voor meerdere kamers? Dat kan! De prijs hangt dan af van de aard en grootte van de ruimtes.

Meer informatie is één telefoontje van je vandaan!

Of neem contact op: 079 316 7307

Wij zijn open: Dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur