Wij geven jouw winkel, restaurant of kantoor een professionele uitstraling

Of het nu gaat om kleuradvies, inrichting, vloer- of wandbekleding: bij Stork Interieurspecialist helpen we je met ons interieurontwerp een sfeer te creëren die aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

Omdat we breed inzetbaar zijn, hebben we uiteenlopende projecten van allerhande bedrijfsruimtes onder onze hoede kunnen nemen. Diverse klanten in de regio Zuid-Holland hebben hun werkomgeving -van koffietent tot kledingwinkel of kantoorruimte- zo mooi, efficiënt en persoonlijk mogelijk zien worden. Laat ons jouw bedrijfsruimte transformeren en wij zorgen ervoor dat klanten zich welkom voelen. Lees onze reviews, maak een afspraak en ervaar zelf het verschil.

Een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt

Het designen van een werkruimte, winkel of restaurant gaat veel verder dan alleen het maken van kleur- en materiaalkeuzes. De indeling van de bedrijfsruimte moet natuurlijk ook functioneel zijn, het is van belang dat je een geschikte (project)vloer krijgt, geholpen wordt op het gebied van verlichting of aan kunt kloppen bij goede stoffeerders. Wij werken samen met vakmensen op elk gebied. Stork Interieurspecialist zorgt er zo voor dat een ontwerp niet alleen mooi, maar ook praktisch is en vooral uitvoerbaar is.

Doordat wij jouw visie kunnen vertalen, creëren wij een omgeving waarin jouw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Maak een afspraak en ontdek hoe ons op maat gemaakte interieurontwerp jouw bedrijf kan transformeren.

Stork interieuradvies voor bedrijven

Interieuradvies voor jouw bedrijf bestaat uit de volgende stappen

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Interieuradvies

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Uitvoering

Adviesgesprek

Onze interieurstyliste Monique stelt duidelijke en gerichte vragen om een goed beeld te krijgen van jouw interieurwensen en behoeften. Met alle materialen en professionele kennis, creëert ze een droominterieur.

Kleur en stijl advies

ERVARINGEN VAN EEN TEVREDEN KLANT

Wie mij kent, weet dat ik denk overal verstand van te hebben. Met een kladblok ging ik aan de slag om de inrichting van ons nieuwe bedrijfspand tot stand te laten komen. Echt ver kwam ik niet. Gelukkig was Monique doortastend genoeg om mij verder te helpen. Ondanks mijn twijfel om professionele hulp in te schakelen, wist ze me te overtuigen van haar kunde. En het bijzondere was: alles viel voor mij met haar interieurplan plan op z’n plaats.

DANKBAAR

Nu, maanden later, gevuld met harde arbeid en ook met bloed, zweet en tranen van alle partijen, loop ik door ons nieuwe onderkomen. Het plan, de basis, is in het echt nóg mooier geworden. Dat was dus nooit gelukt zonder Stork Interieurspecialist. Want, Monique, je hebt niet alleen je werk gedaan en uitgevoerd, je hebt voor mij het verschil gemaakt door uit te blinken. Op deze manier is er de mogelijkheid voor ons bedrijf gecreëerd om een volgende stap te zetten. Daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Ontdek hoe ons op maat gemaakte interieurontwerp jouw bedrijf kan transformeren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil contact over: