Dit kunnen wij betekenen voor jouw kantoor of bedrijfspand

Ons werk is vakwerk

Is je bedrijf toe aan een nieuwe look of ga je verhuizen naar een ander pand en moet het kantoor van top tot teen worden aangepakt? Alle reden om Stork Interieurspecialist in te schakelen.

Je kantoorpand is je visitekaartje. Een fijne werkomgeving is zo bepalend voor jou en je personeel, maar ook je klanten moeten graag bij je bedrijf langskomen. Het liefst wil je dat een interieur tijdloos is, past bij hetgeen het bedrijf wil uitstralen en dat iemand je ontzorgt zodat je zelf niet overal met je neus bovenop hoeft te zitten of er achteraan moet om verschillende vaklui voor allerhande zaken te regelen.

Daar komt Stork Interieurspecialist dus om de hoek kijken. Want niet alleen hebben we verstand van interieurs, sfeer en uitstraling; we regelen alles ook nog eens van A tot Z. Van overleg met een moodboard tot het opstellen van een plan en het opmeten van je pand. Vervolgens nemen we natuurlijk de uitvoering en aflevering voor onze rekening. Zo ook bij Hacar Elektrotechniek, een nieuwe klant die ons inschakelde toen ze gingen verhuizen naar een nieuw pand. Twee weken zijn we bezig geweest om het kantoor met een oppervlakte van 1200 m2 uit te meten, te egaliseren, visgraat pvc te leggen, te stofferen en af te kitten. Nadien was werkelijk alles nieuw. Deden we alles zelf? Nee, voor bepaalde disciplines schakelden we vaklui in, zoals een timmerman voor het op maat maken van inbouwkasten en voor het ophangen van het waanzinnig spectaculaire posterbehang met afbeeldingen van hoogspanningsmasten. 

Tijdloos resultaat  

De uitdaging zat hem erin dat er sprake was van een grote ruimte met glazen afschermingen voor kantoorhokjes, waar betonlooktegels en visgraat pvc naadloos naast elkaar zijn gelegd. Het resultaat: industrieel, modern en vooral een tijdloos kantoorpand. De materialen die we gebruiken gaan lang mee. Het was een project waar wij bij Stork energie van krijgen en waar de eigenaar van Hacar erg enthousiast van werd. Zó enthousiast dat we ook de vloer in zijn eigen woning onder handen mochten nemen, omdat het helaas door een ander bedrijf niet goed was gelegd. Ons werk is vakwerk, en dat zie je.