Bezoek ons op de VT Wonen & Design Beurs

Ga voor een interieur dat bij je past

Dit jaar is Monique Wondergem- Stork, styliste van Stork Interieurspecialist wederom geselecteerd om dagelijks op de VT Wonen & Design Beurs te staan in de EXPO Greater Amsterdam. Kom tussen 5 en 9 oktober bij ons langs voor een flitsadvies en een leuke goody bag! 

Het is eervol dat we dit jaar voor de derde keer zijn geselecteerd om op de VT Wonen & Design Beurs te staan. Net als voorgaande jaren hebben we officieel moeten solliciteren om erbij te mogen zijn. De hele dag kunnen mensen bij ons langskomen voor een flitsadvies van een half uur. Monique Wondergem-Stork, styliste, doet de adviezen. “Zulke dagen vragen veel van me, maar het is zo ontzettend gaaf om te doen! Ik ben een mensen-mens en ik heb in de loop der jaren heel wat mensenkennis opgebouwd. Natuurlijk is het leuk om trends te volgen, maar de vraag is of een bepaalde trend ook bij iemand past. Er zijn zoveel trends die komen en gaan, maar ondertussen moet het wel jouw huis worden, met een persoonlijk tintje dat bij je past. Om me heen zie ik vaak veel van hetzelfde en daar word ik niet blij van. Het is toch veel mooier als de eigen smaak van mensen naar voren komt, dat ze het gevoel hebben dat een interieur bij ze past en dat ze niet in een showroom-woning zitten.”

Meerwaarde

Van jong tot oud en met uiteenlopende vraagstukken: alles komt deze dagen langs. Soms gaat het om een vrij eenvoudig probleem, soms kunnen het echt lastige vraagstukken zijn. Zoals een standaard eengezinswoning waar mensen graag iets anders willen met de indeling. “Het laatste wat ik wil is mijn werk op de automatische piloot doen. Deze dagen op de beurs zijn hectisch, maar waanzinnig de moeite waard. Stork Interieurspecialist biedt echt meerwaarde aan alle mensen die bij ons langskomen. Met alleen al kleur en styling kun je zo’n groot verschil maken. Het maakt me vrolijk als ik na zo’n advies blije mensen weg zie gaan. En natuurlijk krijgt iedereen een leuke goody bag mee.”